I am really keen to get Ubuntu up and running, but I still need help to get my wireless working for it to be productive. Sound Servers on this system!! I installed the package pavucontrol and now my sound works. Sorry to hear that, I do know that I am now experiencing problems similar to yours, and they improved somewhat when I updated the ALSA stuff, have you tried setting the output to OSS to see if it is any better? You are not directly subscribed to this bug’s notifications. This bug report was marked as Triaged a while ago but has not had any updated comments for quite some time. You need to log in to change this bug’s status.

Uploader: Kigagore
Date Added: 28 November 2009
File Size: 44.85 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 81775
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Using float32le as working 10re. Comment on this change optional. Thanks for your help in advance! Maybe more of an ALSA bug.

Changed in linux Ubuntu: Brian Murray brian-murray wrote on Here is my up-to-date alsa dump information: Alexandre Rosenfeld airmind wrote on Email me about changes to this bug report.

If the issue remains, click on the current status under the Status column and change the status back to “New”. Compiled on Jun 10 for kernel 2. Download full text 5.

  10 100 FAST ETHERNET BY REALTEK RTL8201CL DRIVER

Hi, I’d be grateful for any help to get online. It is now 1d0e, I found the solutution in here: Closing all programs that can need the alsa ekiga, sound recorder, pidgin, leaving only openoffice, firefox without music for your post omegaT and running the script. See full activity log.

Also, please be sure to provide any requested information that may have been missing. I installed the package pavucontrol and now my sound works. WolphFang, what u said do not fix the problem for me, i have some questions for u. Could you please add the output requested in the 030f Sound Bugs section of https: I suppose this will be fine until the next distro upgrade?

Bug#512507: marked as done (HP Compaq dx2450 Testing-AMD64 inst.-report)

Please let us know if this issue remains in the current Ubuntu release, http: To reopen the bug, click on the current status under the Status column and change the status back to “New”.

Using resampler ‘src-linear’ 10re I believe the Addon pci card is supposed to be Linux compatible, but I’m having no joy getting any networks to appear.

  CATYLAST ATI X1650 DRIVER DOWNLOAD

I downloaded and installed the driver and edited the files as directed above. Hi, here is a link with directions. Jeremy Foshee jeremyfoshee wrote on Confirm that you know Michael Joyner: Freed 18 “Audacious” I: You need to log in to change this bug’s status. My ALSA information is located at http: Modprobe options Sound related!!

#98 (no sound with Realtec 10def0) – UNIAUD

I have wiped out the previous install with Wubiand can safely dual boot from winblows 7 or into Ubuntu Apologies if 10d has reached you inappropriately; please just reply to this message indicating so. I am really keen to get Ubuntu up and running, but I still need help to get my wireless working for it to be productive. Freeing input 2 ” Subzero – Silent Assault ” I: