Selecteer de setupmodus door op de rechts-knop te drukken. Druk op de mode-knop om het verwijderen te verlaten. Selecteer deze modus om close-up foto’s te nemen afstand 11cm – 18cm. Zet de camera aan. Druk op de MENU-knop.

Uploader: Dot
Date Added: 14 January 2006
File Size: 58.74 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 50386
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Controleer of alle kabels goed en stevig zijn aangesloten en herstart de computer indien nodig. Plaats 2 AAA alkaline batterijen in de camera. Stel de camera in op foto-modus. Onjuiste of oude, lege, batterijen 1. Batterijen zijn te leeg.

Main page Brands Categories Search. Druk op deze knop om de afspeelmodus te betreden.

Voor flitslichtfuncties selectie in fotomodus. Vervang de batterijen door 2 nieuwe AAA alkaline batterijen.

Zet de camera eerst uit. Plaats de Micro SD-kaart in de camera.

Accessory Assistant

Selecteer de setupmodus door op de rechts-knop te drukken. Als glimlachdetectie AAN staat, dan zal de sluiter automatisch activeren wanneer een glimlachend gezicht wordt gedetecteerd Let op: De geheugenkaart of het ingebouwde geheugen is niet correct geformatteerd. Selecteer deze modus om foto’s te nemen van 0. De zelfontspanner is nu klaar easpix gebruik.

  CIRAGO BTA-3210 DRIVER

Druk op de MODE-knop om de videoclip-modus.

Easypix – dv camcorder – DVHD

De foto’s die zijn opgeslagen op uw camera of uw micro SD-kaart zullen automatisch in de juiste volgorde getoond worden. All information such as file size, preview picture, category manual, model and more, you can find below.

Gebruik het LCD scherm om te richten op het object waar u een foto van wilt maken. easylix

Druk in volledige schermweergave op de T knop om in te zoomen op de foto. De lens van de camera is vuil.

Accessory Assistant

Druk op de knop om de afspeelmodus te betreden. Solution Vervang de batterijen of installeer ze correct. Druk op de W knop om de vertragingstijd easypis te stellen: Druk op de rechts-knop om vooruit te spoelen of op de links-knop om terug te spoelen.

De videoclip zal nu worden opgeslagen als een AVI-bestand in het geheugen van de camera. Druk op de mode-knop om het verwijderen te verlaten. Gebruik de 511 als u foto’s van personen neemt.

  MINOLTA CF9001 DRIVER DOWNLOAD

Druk op deze knop om de camera aan te zetten, druk nogmaals om de camera uit te zetten. Druk op de W knop om foto’s in miniatuur te bekijken. Aantal foto’s of video’s. Haakje om draagriem aan de camera te bevestigen. De camera wordt niet stevig vastgehouden 2. Aansluiten op een PC Het apparaat easypi worden aangesloten op de computer als massaopslagapparaat en foto- en videobestanden overdragen voor opslag.

Problemen oplossen Problem Kan de camera niet aanzetten Foto’s kunnen niet worden opgeslagen bij het nemen van foto’s.